Vi hjælper dig med Eventløsninger

Event løsninger kommer i adskillige forskellige variationer, udforminger mm. En ting er at have en reception eller blot have en enkelt tjener forbi til din næste fest, men flere tjener udlejnings firmaer lejer ikke kun en tjner ud til en fest, men flere levere også komplette event løsninger til bl.a. firmafester, bryllupper, receptioner mm. 

Ønsker du derfor at holde stort firma event, har du en havnefest eller lign kan det være en god ide at tage fat i en til flere tjenerudlejnings firmaer. Givet at de til daglig arbejder aktivt med vin og servering.

Lej en tjener

Click here to add your own text

Lej en butler

Click here to add your own text

Vinsmagning

Flere og flere vælger at afholde en vinsmagning. En sådan vinsmagning kan bruges blandt venner og bekendte, men flere og flere bruger vinsmagning også som teambuilding oplevelse til deres medarbejdere mm. 

En vinsmagning kan variere en del fra sted til sted og hvilke vine der efterspørges. 

Ofte vil det dog nogenlinde koste mellem 149-249 pr. person ved 6-8 vine. 

Varighed ca. 45-60 min

Champagne smagning

Flere og flere har fået øjnene op for de lækre bobler. Om om det er Champagne eller cava, er det en spændende og lærerig oplevelse at få en smagning hvor man lære alt hvad der at vide om champagnen, samt få muligheden for at sable champagnen. 

En typisk smagning vil bestå af 4-6 forskellige varianter.