Vi hjælper dig med Eventløsninger

Event løsninger kommer i adskillige forskellige variationer, udforminger mm. En ting er at have en reception eller blot have en enkelt tjener forbi til din næste fest, men flere tjener udlejnings firmaer lejer ikke kun en tjner ud til en fest, men flere levere også komplette event løsninger til bl.a. firmafester, bryllupper, receptioner mm. 

Ønsker du derfor at holde stort firma event, har du en havnefest eller lign kan det være en god ide at tage fat i en til flere tjenerudlejnings firmaer. Givet at de til daglig arbejder aktivt med vin og servering.

Lej en tjener

Ønsker du kun at leje en tjener, er der adskillige forskellige der kan hjælpe jer med det. Som udgangspunkt når du leje, så lej en tjener, har de deres standard “udstyr” mm. Dvs. pænt påklædt  mm. Dog er det altid lige en god ide at forhøre sig ang. blendere mm. så man ikke pludseligt står og mangler.

Lej en butler

Det at leje en butler er blevet mere og mere populær og i bedste “downtown abbey” stil, kan man nu vælge at leje en butler. Dette kan være til alt fra at kontrollere middagen til gennemgang af div. portvine mm

Vinsmagning

Flere og flere vælger at afholde en vinsmagning. En sådan vinsmagning kan bruges blandt venner og bekendte, men flere og flere bruger vinsmagning også som teambuilding oplevelse til deres medarbejdere mm. 

En vinsmagning kan variere en del fra sted til sted og hvilke vine der efterspørges. 

Ofte vil det dog nogenlinde koste mellem 149-249 pr. person ved 6-8 vine. 

Varighed ca. 45-60 min

Se også vores  Vinguide

Champagne smagning

Flere og flere har fået øjnene op for de lækre bobler. Om om det er Champagne eller cava, er det en spændende og lærerig oplevelse at få en smagning hvor man lære alt hvad der at vide om champagnen, samt få muligheden for at sable champagnen. 

En typisk smagning vil bestå af 4-6 forskellige varianter. 

Champagnesabling

Flere og flere har  vælger at som en del af deres leje af tjenere, butler mm. at udnytte det mest muligt og dermed få lækert at sabne en flaske champagne eller anden mousserende. Champagnesabling er en gammel og ædel tradition inden for tjener og sommelier branchen. Selvom vi anbefaler at man bliver undervidst af en prof. tjener eller sommelier, så har vi lavet en lille Champagnesabling´s guide.