Vin smagning

Flere og flere private, samt virksomheder er begyndt at gå mere og i vin. Vin i sig selv er en spændene oplevelse. Ikke blot er der utrolig meget historie omkring vinens udvikling, men ingen vin er ens og alle har deres egen unikke smags oplevelse for dine sanser. Dette er bl.a. en af grundende til at flere og flere forkæler dem selv, samt deres medarbejdere med en vinsmagning. En vinsmagning er et lækkert alternativt og giver ovenikøbet en god grund-viden til din næste vin køb.

Vi samarbejder med en lang række forskellige “lej tjener” services, hvor flere af dem tilbyder vinsmagninger mm. Dog har vi lige samlet et par guldkorn, hvad sådan en smagning vil bestå af. 
Du kan også læse mere om vin her: Vin guide

Selve vin smagningen afholdes ofte af en erfaren tjener eller sommelier*. Denne person har igennem deres uddannelse fået en dybdegående forståelse af vinen, dens smagsnuancer mm. Denne tjner/sommelier vil ofte gennemgå forskellige typer af vin. Herunder rødvin og hvidvin, men også forskellige lande og druetyper.

 

Over ca 2 timers tid, smager man ofte på 5-7 forskellige vine, samt hører på historie omkring de forskellige vine, samt bliver oplært i den rigtige smageteknik og generel sensorisk forståelse. 

 

 

 

*Sommelier er en person som er professionelle vinkyndige. Læs mere på Sommeliers forening